• VÅRE UTLEIEFORHOLD

  Vil leier ut topp moderne hybler, leiligheter, hytter og næringslokaler med høy standard i Trondheim sentrum.

  Lokalene er gamle nyoppussede bygårder hvor historikk og funksjonalitet gir grunnlag for kort vei til både trivsel og jobb, arbeid og skole.

  – Lev lykkelig, kortreist og effektivt.

 • OM UTLEIER

  I Dronningens Bolig AS er vi ryddige og ordentlige med enkle klare leieavtaler.

  Det er viktig for oss at alt er i orden i bygget. Vi er opptatt av brannsikkerhet, selv om ikke vår brannalarm er koplet direkte til brannvesenet. Hele Dronningens gt 50 er sprinklet og med moderne brannvarslingsanlegg, 2 brannsluknings-apparater i hver leilighet sammen med branntepper.

  Vi er fokusert på at vi er raske til å reparere skader eller ødelagt ting eller gjenstander.

 • DRIVEREN OG MOTIVASJONSFAKTOR

  Vi synes disse gamle bygårdene er fantastiske. Deres alder og historie gir inspirasjon til å skape flotte gode trygge boforhold som et lite enzym til å skape lykkelige liv i byggene. Det er vanskelig å kombinere bevaring av byggenes sjel og samtidig gjøre de funksjonelle og trygge etter dagens krav og ønsker.
  Det er et primært mål at våre beboere lett skal kunne finne trivselen, bo kortreist og inspirere til å se i byggets og Trondheims historie.

  HVEM PASSER BOFELLESSKAP FOR?

  Tja si det- sannsynligvis betinget av at du er sosial, kommuniktiv og tolerant. Hensynsfull og strukturell med orden på livet.
  Dette er bolig for sosiale, aktive mennesker opp til 35 år med målsettinger i livet, men alder er ingen hindring, kun sinnet.