• Bygård: DRONNINGENS GATE 50

  I Dronningens gate 50 leier vi ut hybler i bofelleskap og en liten leilighet, med fokus på godt inneklima, trygghet og trivsel. Her kan du leve effektivt, med et lykkelig sosialt liv hvor det er kort vei til det meste.

  I denne bygården vil du kunne grille i bakgården sammen med andre hyggelige mennesker, nyte solen på takterrassen om ettermiddagen, uten trafikkstøy men likevel midt i byen. – Sydvendt slik at solen varmer både kropp og sjel på takterrassen om ettermiddagen hvor solen er vestvendt og høyere på himmelen.

  • 4 leiligheter, Dronning Sonja, Dronning Maud, Kong Olav og Kong Håkon.
  • 17 hybler, 1 2-roms og næringsutleie.
  • Hyblene har høy standard i 2 og 3 etasje, og er godt lydisolerte.
  • En hvit hjørnetann/hjørnegård Dronningens gt 50/St. Olavs gt.

  Trondheim har en flott trikk. Denne tar deg raskt opp til Byåsen eller Bymarka og Lian, for den som vil lufte sjelen i frisk flott natur – ta en kopp kaffe på Lian?

 • Bygård: ST.JØRGENSVEITA 3

  Bygården, totalrenovert i 2015, er en delikat enhet topp moderne bolig med 1 takterrasse og 2 små terrasser.
  Bygget er fra 1840, og sannsynligvis oppført etter den store bybrannen som herjet Trondheim 24.04.1841, hvor 330 og 40 sjøboder brant ned.

  I St Jørgensveita leier vi ut hybler av meget høy standard. Dette er hybler av ypperste klasse, både estetisk, geografisk og historisk der man kan drikke sin morgenkaffe på loftsterrassen og se ut på Rådhusparken, Domkirken og Vår frues kirke.

  St Jørgensveita nr 3/Kannikestrete er en sydvendt hjørnegård mot Rådhusparken.
  Ta med deg kaffekoppen ut i rådhusparken en vårdag i april og glede seg over solen som står over Nidarosdomen eller treffe noen i Nordre gate – 2 minutters gange.